REALIZOWALIŚMY:

1.W ramach umów z  Biurem Polityki Społecznej Urzędu m. st. Warszawa:

• Program terapeutyczny realizowany w systemie lecznictwa ambulatoryjnego, w tym Program krótkoterminowy i interwencyjny dla nieletnich
  • Program pomocy terapeutycznej i rehabilitacji dla osób uzależnionych od alkoholu,
  • W ramach partnerstwa z innymi organizacjami pozarządowymi program „Zagospodarowanie wolnego czasu” młodzieży, prowadząc m.in. zajęcia z grafiki komputerowej i dziennikarstwa.

2.Ze środków MPiPS:

•  W ramach Rządowego Programu – Fundusz Inicjatyw Obywatelskich program „Młodzieżowe Kluby Inicjatyw Twórczych”. Realizowany m.in. w formie zajęć muzycznych: kompozycji, nagrywania dźwięku.
  • Aktualnie realizowany program w ramach Konkursu Inicjatyw Organizacji Pozarządowych 2010 z obszaru wyrównywanie szans kobiet i mężczyzn na rynku pracy

3.Ze środków Krajowego Biura Przeciwdziałania Narkomanii

• Cykl Szkoleniowy „Klinika Uzależnień” dla wolontariuszy
  • Cykl Szkoleniowy „Klinika Uzależnień” dla profesjonalistów